Programmet til medlemsmøtet 20. mars ble besørget av Arne-Magnus Waaler som viste Bilder fra noen år tilbake.  Arne-Magnus er én av NJK-erne som i tiden rundt og i årene etter NJKs stiftelse i 1969 sørget for at så mye verdifullt materiell unnslapp skjærebrennerens ødeleggende kraft.  Han sørget også for å fotografere mye på den tiden, både materiell - lok og vogner - som ble reddet, men også mye av det som gikk tapt for ettertiden.  I tillegg har han en formidabel hukommelse som i kombinasjon med gode notater gir grunnlag for gode historietimer.

Arne-Magnus Waaler er ikke den som fremhever seg selv i stor grad.  Overfor avdelingens leder har han gitt uttrykk for at "det er vel ingen som har noen interesse av hans bilder".  Svaret fra Hans Morten Tamnes på det utsagnet var omtrent som følger:  -Arne-Magnus, du er uten tvil den eneste i verden som mener at dine bilder er uten interesse for andre!

 

 Arne-Magnus Waaler har tatt plass ved lysbildefremviseren, publikum er klar til avgang.

Engasjerte tilhørere er alltid et godt innslag på medlemsmøtene, her er det Svend-Erik Larsen (nr. to fra venstre) som griper fatt i det som er vist på lerretet.

Det var ventet stor deltagelse til Arne-Magnus Waalers første besøk i avdelingen, og stolene var satt opp som i en kinosal.

Perlene i form av bilder kommer på løpende bånd, og øynene er stivt festet til lerretet.

Arne-Magnus Waaler delte særs interessante bilder og historier fra årene før NJK ble stiftet, mye interessant forsvant i de årene. 

Det strekkes og bøyes for å få med seg det som vises på lerretet.

Litt godt påskeøl til foredragsholderen som takk for et veldig interessant program.

Arne-Magnus Waaler fikk helt klare oppfordringer om å komme tilbake – hvilket også skjedde ...

 

Arne-Magnus Waalers første besøk i Vestfold ble en suksess for både foredragsholder og for tilhørere.  Hans etter hvert mange gjenvisitter er et godt tegn på det.