For andre gang delte Arne-Magnus Waaler sine bildeskatter med oss.  Og det attpåtil i løpet av det samme året, nemlig 30. oktober.  Denne gangen var det bilder fra årene 1966-1970 som gjaldt.  Norsk Jernbaneklubb ble som kjent stiftet 22. mai 1969, så vi fikk del i historien i årene før og de første årene med NJK.

 

Arne-Magnus er en NJK-veteran ...

... man lytter til med stor interesse.

Praten går om løst og fast ...

... før klokken blir syv og medlemsmøtet skal begynne.

Det er høyst analoge lysbilder som gjelder, og Arne-Magnus svikter ikke – vi presenteres det ene spennende bildet etter det andre.

Arne-Magnus' hukommelse spes på med notater, en hendig lommelykt er et nyttig verktøy når det skal leses i begrenset belysning.

Dyp konsenstrasjon - det er høyst interessante og til dels sterke bilder og historier som deles med tilhørerne.

En foredragsholder av Arne-Magnus' format fortjener virkelig en flaske rødvin som takk for nok et veldig interessant foredrag.

NJK-kalenderen for 2014 er et nyttig verktøy, der kan neste års besøk noteres.  (Og i tillegg til å være et utemerket sted å notere viktige avtaler, inneholder NJK-kalenderen alltid et assortert utvalg bilder av en meget høy kvalitet.)

-Takk for innsatsen og velkommen igjen!

 

Det er all grunn til å glede seg til fremtidige besøk av Arne-Magnus Waaler - hans bildesamling er uvurderlig med tanke på dokumentasjon av blant annet damplomotivers endelikt.  I etterpåklokskapens tindrende, klare lys er det åpenbart at for mange interessante og viktige enheter forsvant for ettertiden.