For andre gang i 2014, og for fjerde gang på to år, hadde Arne-Magnus Waaler 8. oktober funnet veien til Råstad og lokalavdeling Vestfold.  Dette besøket var først berammet til et møtet tre uker senere, men slik ble det ikke.  Samme dag - i midten av mai ... - som programmet ble sendt til På Sporet for publisering i juni-nummeret, tok foredragsholderen kontakt og fortalte at noe hadde dukket opp.  29. oktober ville han være bortreist, utenlands.  Javel ...  Dette må det da gå an å finne en løsning på.

Noen undersøkelser senere ble det klart at Arne-Magnus Waaler og Andreas Westheimer byttet dag.  Og slik ble det, Arne-Magnus innviet måneden, Andreas avsluttet den.

Da er det straks klart, først en titt oppe og nede.

Interiøret er snudd litt på og tilpasset et større innrykk.

Klokken har passert 18.00 og døren er åpen, enkelte har samlet seg i mj-rommet.  Andreas Westheimer har et sikkert grep om kaffekoppen - og et litt strengt blikk på fotografen ...

 

Klokken er slagen 19.00 og medlemsmøtet har startet.  Etter at lokalavdelingens leder har ønsket velkommen og informert om aktuelle saker, introduseres kveldens foredragsholder, Arne-Magnus Waaler.  Han fortsetter der han slapp sist med Lysbilder fra det spennende året 1969.

Med et sikkert grep om lysbildefremviserens fjernkontroll, ...

… tok Arne-Magnus Waaler tilhørerne med til det spennende året 1969. 

Godt oppmøte med 20 i salen, tre færre enn ved besøket i april på det som var årets best besøkte medlemsmøte.  På lerretet dukket det opp et bilde av en El 1, i 1969 var de fortsatt i aktivitet i godstog flere steder, blant annet på Vestfoldbanen.

Vidar Lund Iversen hadde tatt veien til Råstad denne kvelden, og med god hjelp var han på plass i 2. etasje.

Det finnes ingen tvil - Arne-Magnus Waaler har tatt med seg noe med en magnetisk kraft med innvirkning på øynene ...

Tusen takk og velkommen tilbake!