I slutten av mai går det ubønnhørig mot slutten på medlemsarrangement i første halvår.  Onsdag 20. mai tok Ulf Berntsen oss med tilbake til starten på de glade 1970-årene.  Ettersom Ulf ikke er noen stor venn av trapper lenger, ble møtet gjennomført i venterommet.  Det gir noen utfordringer, blant annet er det ikke all verdens boltreplass.  Men med litt kreativ plassering av benker og stoler, var det plass til de som hadde funnet veien.  En annen utfordring på den tiden av året er kveldssolen som er for nedadgående i vest.  Litt gardinstoff og et par spikre er en enkel og effektiv løsning - så vips var det ønskede dunkle lyset ivaretatt.  Og forestillingen kunne begynne.

Det ble trangt om plassen i venterommet, men det tåler vi.   Og for de av lokalavdelingens medlemmer som har vært med siden den første starten i siste halvdel av 1970-årene, kommer minnene om trangboddhet og stor grad av intimitet tilbake i fullt monn.

Ulf har fotografert mangt og meget gjennom en mannsalder, og når bildene kombineres med en god hukommelse og stor fortellerglede, er man sikret et publikum som gjør sitt ytterste for å henge med.

I tråd med god, lokal tradisjon kunne lokalavdelingens leder Hans Morten Tamnes overrekke Ulf Berntsen litt god skummende drikke.  Johan Svorstøl (t.h.) sørget for bildeskift på kommando.

 

En passe haug med bildere senere var de tilstedeværende mette av inntrykk, og nok et medlemsmøte kunne noteres som vel gjennomført.

Var du ikke der?  Følg med på Hva skjer i Vestfold?, nye ansikter er alltid velkomne.