Hakadal-Grua: Helt stengt

Hakadal-Grua er stengt for togtrafikk. Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen.

Kolbotn-Oslo S: Delvis stengt

Kolbotn-Oslo S har færre spor i bruk. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen. Linje L2X innstilles. | Vi henviser til øvrige tog som kjører.

Tangen-Stange: Saktekjøring

Tangen-Stange: Togene kjører med redusert hastighet på strekningen. Du må regne med forsinkelser. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen.

Ål: Saktekjøring

Ål: Togene kjører med redusert hastighet på strekningen. Du må regne med forsinkelser. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen.

Porsgrunn: Saktekjøring

Porsgrunn: Togene kjører med redusert hastighet på strekningen. Du må regne med forsinkelser. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen.

Ski-Oppegård: Saktekjøring

Ski-Oppegård: Togene kjører med redusert hastighet på strekningen. Du må regne med forsinkelser. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen.

Ås-Ski: Saktekjøring

Ås-Ski: Togene kjører med redusert hastighet på strekningen. Du må regne med forsinkelser. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen.