Levanger: Saktekjøring

Levanger: Togene kjører med redusert hastighet på strekningen. Du må regne med forsinkelser. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen.

Lillestrøm: Delvis stengt

Lillestrøm har færre spor i bruk. Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen. 16XX innst. OSL-LLS: Vi henviser til andre tog.

Lillestrøm: Delvis stengt

Lillestrøm har færre spor i bruk. Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen. 21XX innst. ASR-LLS | 10XX innst. ASR-SKØ: Vi henviser til andre tog | 16XX innst. OSL-LLS: Vi henviser til andre tog.

Alna-Grorud: Saktekjøring

Alna-Grorud: Togene kjører med redusert hastighet på strekningen. Du må regne med forsinkelser. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen.

Holmlia : Saktekjøring

Holmlia : Togene kjører med redusert hastighet på strekningen. Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen.

Lysaker-Stabekk: Saktekjøring

Lysaker-Stabekk: Togene kjører med redusert hastighet på strekningen. Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen.

Lillestrøm-Oslo S: Helt stengt

Lillestrøm-Oslo S er stengt for togtrafikk. Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen. 21XX innst. ASR-LLS | 10XX innst. ASR-SKØ: Vi henviser til andre tog | 16XX innst. OSL-LLS: Vi henviser til andre tog.

Lillestrøm-Kløfta -Leirsund: Helt stengt

Lillestrøm-Kløfta -Leirsund er stengt for togtrafikk. Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen. Busspendel LLS-KLØ for 16XX og OSL-GAR for 5XX, 3XX og 8XX | 3XX stopper ekstra ved Eidsvoll Verk. | Øvrige regiontog erstattes med buss.

Bergen-Arna: Helt stengt

Bergen-Arna er stengt for togtrafikk. Alle tog blir innstilt. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen. Busspendel Bergen-Arna | Buss Bergen-Voss | Regiontog erstattes med buss.